Dienstmeid / knecht

Dit is slechts weggelegd voor de “happy few” en in mijn stal met goed opgeleide slaven en slavinnen haal ik er soms een paar uit die mij en mijn gasten mogen bedienen. Wellicht krijg jij deze eer ook wel eens.

Je houdt je dan strikt aan de door mij voorgeschreven dress-code. Dit kan van naakt tot chique zijn, al naar gelang het thema van het feest of etentje. Bij een groot feest zal je met meerdere slaven samenwerken en krijg je een specifieke taak toebedeeld. Bij een etentje met een paar gasten, zal je alléén opereren.

Je ontvangt de gasten dan netjes, eventuele jassen en dergelijke neem je in ontvangst en hang je keurig op. Je voorziet iedereen van hapjes en drankjes en wel zo dat je niet continu in “beeld” bent, maar wel paraat indien nodig. Verder zorg je ervoor dat de toiletten schoon blijven en na afloop alles opgeruimd en netjes is.

Het kan voorkomen dat er tijdens het bedienen ineens op je kont word geslagen of dat er een hand in je broek of onder je rokje wordt gestopt. Het zou ook zomaar kunnen gebeuren dat er een seksuele dienst van je verlangt wordt en dat je onder de tafel met je mond aan de slag moet of open en bloot ten dienste moet zijn bovenop de tafel.