Face slapping

PETS! Een harde faceslap, bitch slap of in gewoon Nederlands: een klap in je gezicht. Misschien is één oorvijg al voldoende om je aandacht te krijgen en kunnen we weer verder met waar we mee bezig waren. De corrigerende tik. Maar misschien ook niet en moet ik je vaker met de vlakke hand in je gezicht slaan. Links, rechts, links, rechts, volgt de een na de andere draai om je oren. Want als je niet goed oplet of naar me luistert, ken ik geen genade en gebruik ik faceslapping graag om je weer bij de les te krijgen.

Voor hele stoute jongetjes of meisjes kan ik er daarna natuurlijk ook gewoon mee doorgaan. Als straf, omdat je toch wel héél erg hardleers bent. Of gewoon, omdat ik er zin in heb. Omdat het zo leuk is om te zien hoe jij je ogen alvast dichtknijpt en je gezichtsspieren zich al vertrekken, als ik alleen al doe alsof… maar ik raak je niet eens!

Hoe anders is het als ik faceslapping ter vernedering gebruik, om je je plaats te leren kennen. Hard of zacht, snel of langzaam... iedere klap is weer anders en geeft een andere sensatie. Wordt je er verlegen van, als mijn blote hand je wang streelt? Eerst met mijn handpalm, langzaam naar mijn vingertoppen. Dan sneller, opbouwend van zacht naar hard? Heerlijk, het kletsende, knallende geluid van een goede smack to the face! Misschien stop ik even en kijk ik toe naar je verschrikte gezicht, als ik nadrukkelijk zorgvuldig mijn leren handschoenen aantrek, of mijn lange galahandschoenen, reikend tot aan mijn elleboog.

Als je het kunt hebben, zorg ik er met alle liefde voor dat je met rode wangetjes de studio weer verlaat.

Gaan je wangen al gloeien bij de gedachte alleen?