Halve dag pas

Kun jij schoonmaken met een buttplug in? Hoe diep kun jij bukken? Schortje voor, jarretels aan en lopend (of wankelend) op hoge hakken? Of als slaaf geheel naakt, maar wel voorzien van pols- en enkelboeien en wellicht tepelklemmen of kettingen op jouw lijf op de knietjes.

Tussendoor uiteraard ook een spannende 1-op-1-sessie met de Meesteres. Opgesloten worden in de kooi, geblinddoekt en vastgebonden en horen hoe anderen langslopen, jou betasten, bekijken of misschien wel bekritiseren. Assisteren of toekijken bij een andere sessie (mits instemming van de andere slaaf van dat moment).

Boodschapjes doen voor de Meesteressen? Gewoon in jouw eigen kleding maar natuurlijk wel een halsband om. Zou het te zien zijn? Uiteraard laat jij jouw slip in de Studio, zodat je jouw bovenbroek lekker langs jouw blote ballen en pik voelt glijden. Koffie zetten, bedienen, laarzen en leer poetsen, voeten masseren of heerlijk als oefenmateriaal en/of meubelstuk dienen.

Mogelijkheden zat terwijl je 4 uur lang aanwezig bent in de Studio. Dit is mogelijk op een woensdag en donderdag maar uiteraard alleen na telefonische afspraak (06 - 2753 4703). Je betaalt hiervoor slechts 450 euro. Douchen is uiteraard mogelijk en een drankje is inbegrepen.