Spitting

Is spitting jouw fetish en vind je spugen door de meesteres helemaal het einde?

Hoe geil en intiem kan het zijn als je mag toekijken hoe zich op de lippen van de meesteres steeds meer en meer spuug verzamelt. Haar sensuele lippen vochtig van het kwijl, vormt zich langzaam een lange sliert speeksel, die langzaam uit de mond van de meesteres naar beneden druipt. De sliert wordt langer en langer en zakt langzaam in jouw geopende mond. Eerst op je tong, dan, als het te veel wordt, glijdt het als vanzelf je keel in. "Dank u wel, meesteres!", zeg je dankbaar, terwijl je de laatste druppels van haar heerlijke speeksel wegslikt.

Of wil je graag onder gespuugd worden? In je gezicht bijvoorbeeld? Voel de vernedering als de meesteres je recht in je gezicht tuft. Misschien rochelt ze wel rechtstreeks in je geopende mond, terwijl ze je hoofd aan je haren achterover trekt. Met haar hand smeert ze alle klodders die naast je mond komen door je hele gezicht en moet je na afloop haar vingers schoon likken.

Of heb je nog liever je hele lijf onder de klodders speeksel, hoe meer, hoe beter? De vernedering is compleet als de meesteres vlak voor je op de grond spuugt en je de opdracht krijgt om haar saliva van de vloer te likken!

Ga alvast maar op je knieën zitten...